Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Boomteelt Nieuws Blog Techniek Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Word jij Young Green Professional van 2018?

maandag 15 mei 2017

Vorig jaar werden 22 jonge enthousiastelingen in het zonnetje gezet met het initiatief Young Green Professionals. Ben of ken jij iemand van maximaal 35 jaar die ook in dit rijtje thuishoort? Geef hem of haar op als Young Green Professional 2018!

De groene sector is relatief klein. Dat heeft de nodige voordelen, maar zorgt er ook voor dat vaak dezelfde bekende gezichten voorbij komen. Voor bedrijven en de sector als geheel is het goed dat er aanwas is van jonge professionals; ambitieuze mensen met een frisse blik op de sector.

Om deze groep eens extra in het zonnetje te zetten, riep uitgeverij NWST vorig jaar het initiatief Young Green Professionals in het leven. De Young Green Professional is de spreekwoordelijke jonge hond, vanwege zijn oneindige energie, vanwege de doelen die hij stelt, door het feit dat hij niet bang is voor een sprong in het diepe en/of de dingen nét even anders weet te belichten.

Geef jezelf of je collega op door een mailtje te sturen naar kelly@nwst.nl. Noem hierin de persoon die je wilt nomineren (en het bedrijf waar hij/zij werkzaam is) en motiveer de suggestie in maximaal vier zinnen. Een tienkoppige jury, afkomstig uit diverse hoeken van de sector, kiest uit de inzendingen 20 Young Green Professionals die in een artikel onder de aandacht worden gebracht.

Young Green Professionals
Nieuwsgierig naar het initiatief? Lees hier de interviews met de Young Green Professionals van vorig jaar: Bas Visscher, Bernard Flier, Christian Nueboer, Cindy Kruidenberg, Dorien Geentjens, Geert Jan Rozendaal, Geertje Oosterink, Gerwin de Vries, Jasper Haster, Jenneke van der Zon, Joop Schinkel, Jorrit Noordhuizen, Marcel Muskens, Mario Geuze, Martien Mantje, Martijn van der Spoel, Mike Fischer, Pim Lemmers, Ralph Pitlo, Rob Jonkers, Simen Brunia en William Boogaarts.

door Kelly Kuenen

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM
AGENDA
Garden Trials and Trade
Datum: dinsdag 12 juni 2018
Tijd: 12, 13 en 14 juni 2018
Lees meer...
Open Kwekerijdag Greenport Boskoop
Datum: zaterdag 16 juni 2018
Tijd: 10:00 - 17:00
Locatie: Berkenbroek, Reeuwijk
Lees meer...
Plantarium 2018
Datum: woensdag 22 augustus 2018
Tijd: 22 t/m 24 augustus 2018
Locatie: International Trade Centre Boskoop-Hazerswoude
Lees meer...
Najaarsbeurs Grootgroenplus
Datum: woensdag 3 oktober 2018
Tijd: 3 t/m 5 oktober 2018
Locatie: Zundert
Lees meer...
Nationale Golfdag voor de Boomkwekerij
Datum: vrijdag 9 november 2018
Locatie: Golfbaan Bentwoud
Lees meer...
De Groene Sector Vakbeurs
Datum: dinsdag 15 januari 2019
Tijd: 15, 16 en 17 januari 2019
Lees meer...