Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blogs Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Greentrading Zundert verwelkomt twee nieuwe deelnemers

vrijdag 13 juli 2018

Sinds een aantal jaar stellen zeven Zundertse kwekers twee keer per jaar hun complete aanbod tentoon op hun bedrijven. De beurs wordt speciaal georganiseerd voor inkopers van tuin-, solitair- en terrasplanten. Vanaf heden is deze groep uitgebreid met een tweetal nieuwe leden, Handelskwekerij Nouws en Roelands Boomkwekerij.

Beide Zundertse kwekers hebben een mooie aanvulling op het totaalsortiment dat de groep kwekers kan aanbieden. Handelskwekerij Nouws is het adres voor een compleet assortiment eenjarige planten, groenteplanten en kruiden een jaar rond. Het bedrijf Nouws levert al meer dan 60 jaar aan tuincentra, groothandelaren en exporteurs.

Ook is de handelskwekerij gespecialiseerd is het leveren van complete aanplanten met wisselbeplanting voor bijvoorbeeld overheden en (pret)parken. Roelands Boomkwekerij is gespecialiseerd in het kweken van twee en drie jarige haagplanten en struiken, uit de volle grond en in pot gekweekt, van 20 cm tot 200 cm hoogte, van 2 tot 15 liter potten én in wel 100 verschillende soorten.

Het voordeel van Greentrading Zundert is dat de professionele bezoeker in een korte tijd een duidelijk beeld van het bedrijf en de producten krijgt en daarnaast een negental bedrijven in één dag kan bezoeken. In een informele en laagdrempelige sfeer maken de bedrijven tijdens deze dagen graag gebruik van de mogelijkheid u, aan het begin van het handelsseizoen, te voorzien van het meest up-to-date productaanbod.

Naast de grote diversiteit van bedrijven zorgt ook het bijzonder groot assortiment van producten, gekweekt in hoge kwaliteit en op duurzame wijze, dat het extra interessant wordt om een dagje rond te rijden in Zundert, stelt de organisatie. Elke kweker heeft zijn eigen huisbeurs op locatie voor u opgesteld staan van 21 t/m 24 augustus en is op werkdagen geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM
AGENDA
Plantarium 2018
Datum: woensdag 22 augustus 2018
Tijd: 22 t/m 24 augustus 2018
Locatie: International Trade Centre Boskoop-Hazerswoude
Lees meer...
Demomiddag bodem- en plantversterking
Datum: woensdag 19 september 2018
Locatie: Rozenkwekerij Seuren Roses in Lottum
Lees meer...
Najaarsbeurs Grootgroenplus
Datum: woensdag 3 oktober 2018
Tijd: 3 t/m 5 oktober 2018
Locatie: Zundert
Lees meer...
Nationale Golfdag voor de Boomkwekerij
Datum: vrijdag 9 november 2018
Locatie: Golfbaan Bentwoud
Lees meer...
Uitreiking Tuinbouw Ondernemersprijs 2019
Datum: woensdag 9 januari 2019
Lees meer...
De Groene Sector Vakbeurs
Datum: dinsdag 15 januari 2019
Tijd: 15, 16 en 17 januari 2019
Lees meer...