Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Juridische cursussen: ‘Juridische fabels? Weg ermee!’

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Kelly Kuenen, maandag 29 juni 2015
47 sec


Dit najaar worden door Cobra de cursussen 'Bomen en recht' en 'Bomen en buren' georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomsten krijgen deelnemers informatie over veelvoorkomende probleemsituaties waarin een rol is weggelegd voor de boom of het groen.

Kitty Goudzwaard verzorgt al een aantal jaren juridische cursussen. Deelnemers waardeerden de bijeenkomsten met een dikke acht. Daarom is er dit najaar nog een basiscursus ingepland, mét een vervolg.

Basis: twee voor één
Boom- en groenbeheerders, beleidsmedewerkers, maar ook de stedenbouwer en/of gemeentejurist staan na deze basiscursus sterker in de communicatie naar burgers, de politiek en naar collega's. Kennis voorkomt juridische blunders en onnodige bezwaarzaken. U mag bovendien kosteloos een collega van uw eigen organisatie meenemen.

Kwestie op uw bureau
Hebt u vragen uit de praktijk? Kwesties die op uw bureau liggen waarbij bomen of groen in het geding zijn? U kunt ze vooraf mailen naar Kitty Goudzwaard, die ze vervolgens in de cursus bespreekt. U bent immers niet de enige die hiermee te maken heeft.

ETW-punten
Bent u ETW'er? Na de cursus bent u niet alleen een stuk wijzer; een prettige bijkomstigheid is dat de cursus u 9 ETW-hercertificeringspunten oplevert. Iedereen ontvangt een certificaat. Deze cursus is ook van waarde voor leden van de NVTB en Registertaxateur-VRT.

Inschrijven
Kijk op de cursusagenda op de site van Cobra voor informatie over 'Bomen en recht' op 3 september en 'Bomen en buren' op 5 november. De aanbieding geldt niet voor de vervolgcursus Bomen en buren.




Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER