Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Flormart richt de pijlen op aankomend jaar

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Sjoerd Rispens, donderdag 30 april 2020
49 sec


Flormart is bezig met de editie van volgend jaar. De 71e editie van de internationale vakbeurs voor de sierteelt, inclusief de boomkwekerij en landschapsarchitectuur verandert zijn formule en agenda.


Afspraken

De tentoonstelling transformeert in een hybride virtueel en fysiek evenement verdeeld in een aantal fasen, te beginnen met drie online afspraken voor operators. Daarna komt er een eerste ontmoeting in Padua aan het einde van het jaar met het Flormart City Forum op 1 december. De vakbeurs zal dan plaatsvinden tussen 22 en 24 september 2021. De coronacrisis maakt het onmogelijk om dit jaar het grote internationale evenement te houden dat gepland was voor 23 tot en met 25 september 2020 in het Padua Exhibition Centre.


Innovaties

Het evenement is dit jaar dan wel uitgesteld, maar de voorbereidingen voor de eerstvolgende editie gaan wel door. Het Flormart City Forum op 1 december wordt gezien als een voorloper van het grote evenement in september volgend jaar. Daar zullen een aantal nieuwe innovaties van het evenement worden gepresenteerd. De preview zal bestaan uit drie elementen: ten eerste het EcoTechGreen Active, een speciale editie van het internationale forum voor groene technologie dat dit jaar wordt georganiseerd in een sterk interactief formaat. Ten tweede het eerste platform voor groene overheidsopdrachten (GPP) of contracten voor groene infrastructuur in de publieke sector, gepromoot door Fiera di Padova en Adescoop-Agenzia dell'Economia Sociale, verantwoordelijk voor coördinatie; en tot slot Erbaleforum, het professionele evenement voor de sector van de geneeskrachtige en aromatische planten.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Techniekdag Boomteelt Zundert
donderdag 27 juni 2024
ISU Summer Days van 11-15 augustus 2024 in Angers, Frankrijk
zondag 11 augustus 2024
t/m woensdag 14 augustus 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Innovatiedag Opheusden
woensdag 4 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER