Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Inwoners Lierderholthuis ontmoeten elkaar op nieuw multifunctioneel sportveld

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Dirk-Jan Dalhuisen, vrijdag 22 mei 2020
54 sec


In Lierderholthuis is een nieuw multifunctioneel sportveld aangelegd. Samen met de lokale bevolking bouwde Antea Sport de tennisbanen achter het dorpshuis om tot een multifunctioneel kunstgrasveld. Geen wonder dat de bewoners van het Overijsselse dorp gepast trots zijn op hun nieuwe sportveld!


Het idee voor de aanleg van het nieuwe sportveld ontstond een aantal jaren geleden. De tennisbanen hadden onderhoud nodig en de inwoners van Lierderholthuis voelden de behoefte aan meer sportfaciliteiten. Een projectgroep werd gevormd en wensen van de inwoners, verenigingen en de lokale basisschool Sint Nicolaas werden geïnventariseerd. Zo kregen de plannen voor de aanleg van het nieuwe multifunctioneel sportveld al snel vorm.

Geschikt voor allerlei sporten

In samenwerking met vele vrijwilligers uit Lierderholthuis heeft Antea Sport de gravelbanen omgebouwd tot een multifunctioneel sportveld met een kunstgras toplaag. Naast tennis is het veld nu ook geschikt voor onder meer voetbal, volleybal en basketbal. Bovendien is er naast het sportveld ruimte voor fitness en zijn er toestellen geplaatst om te klimmen, te klauteren en te balanceren. Zelfs een skatebaan ontbreekt niet! Fraaie beplanting en fruitbomen geven het nieuwe sportveld een extra groene, natuurlijke aanblik.


Sportveld voor iedereen

Het nieuwe sportveld in Liederholthuis is niet alleen een veld ván de hele gemeenschap, maar vooral ook vóór de hele gemeenschap. De lokale sportvereniging SVL, de basisschool en de jeugdsoos maken allemaal met plezier gebruik van het nieuwe veld. Het nieuwe sportveld is een plek waar zowel jong als oud kan sporten, spelen, bewegen en ontmoeten. De projectgroep kijkt voldaan terug op de komst van het nieuwe sportveld en spreekt met gepaste trots van een 'visitekaartje voor het dorp'.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

AGENDA
ICL verzorgt gratis webinar over zomergrasziekten
woensdag 15 mei 2024
t/m woensdag 15 mei 2024
Sport Innovatiedagen Milati en partners
woensdag 22 mei 2024
t/m donderdag 10 oktober 2024
Spoga+gafa Keulen
zondag 16 juni 2024
t/m dinsdag 18 juni 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER