Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

'Onderhand kent iedereen in de sector onze naam'

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Meike Wessels, vrijdag 29 januari 2021
61 sec


Laxsjon Plants verwelkomt twee nieuwe medewerkers

Twee nieuwe medewerkers versterken per 2021 het team van Laxsjon Plants. Daarmee groeit het bedrijf gestaag door. Ilse Huijsman en Iona Cozma gaan de administratieve afdeling versterken waarbij Cozma zich hoofdzakelijk richt tot administratieve taken rondom Brexit. Dat laat eigenaar Henk Huijsman weten.


Lees ook: Joost van Iersel zwaait af bij Laxsjon Plants

Ilse Huijsman is op 1 januari 2021 begonnen vanuit het kantoor in Otterlo. Hier zal ze taken oppakken ter ondersteuning van de administratieve afdeling. Ze houdt zich hoofdzakelijk bezig met de administratie rondom voorraad en biedt ondersteuning op in- en verkoop.

Iona Cozma gaat per 1 februari aan de slag bij Laxsjon Plants en zal vanuit het kantoor in Zundert aan de slag gaan als administratief medewerker. Haar belangrijkste taken omvatten de afhandeling en het compleet krijgen van de leveringen en daarnaast zal ze zich focussen op taken met betrekking tot de documenten die verband houdend met Brexit.

Laxsjon Plants groeit door

De extra handen van de twee nieuwe medewerkers zijn hard nodig, meent Henk Huijsman, eigenaar van Laxsjon Plants. 'We groeien enorm. We begonnen 3 jaar geleden met 3 medewerkers, dat zijn er inmiddels 20. Hoveniersbedrijven, wegenbouwers en grote bedrijven weten ons steeds beter te vinden.' Volgens Huijsman is de groei te danken aan het brede assortiment planten bij Laxsjon Plants. 'Onderhand kent iedereen in de sector onze naam', laat Huijsman weten.


Brexit

Laxsjon Plants nam de twee nieuwe medewerkers niet enkel aan in het kader van groei, ook ter extra ondersteuning rondom de complexiteit van Brexit. Huijsman: 'We zijn administratief meer tijd kwijt aan Brexit. In Engeland hebben ze de systemen niet in orde, in tegenstelling tot Nederland. Het Engelse systeem is dusdanig verouderd dat je er met Google Chrome niet mee kan werken.' Cozma zal met haar ervaring op gebied van export ondersteuning bieden op dit vlak.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
ISU Summer Days van 11-15 augustus 2024 in Angers, Frankrijk
zondag 11 augustus 2024
t/m woensdag 14 augustus 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Innovatiedag Opheusden
woensdag 4 september 2024
Innovatiedag Horst a/d Maas
donderdag 5 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER