Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Alblas Intern Transport BV breidt assortiment uit

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
donderdag 14 oktober 2021
86 sec


De nieuwste highlight is de Frisian Leffert FM40 met wegtoelating

Alblas Intern Transport BV uit Kwintsheul heeft het assortiment nieuwe machines uitgebreid. 'Hierdoor kunnen we onze klanten nog beter bedienen en wordt de levertijd verkort', zegt Arjan Alblas, de eigenaar van het bedrijf. Hij werpt een blik op de laatste ontwikkelingen en nieuwigheden in het aanbod van interne transportmiddelen.

Arjan en Adriaan Alblas
Arjan en Adriaan Alblas

Een van de pijlers waarop Alblas Intern Transport steunt, is de hechte relatie met de klanten. De behoefte van de kweker loopt als een rode draad door de bedrijfsvoering heen. Daarom is Alblas continu op zoek naar vernieuwingen om de toegevoegde waarde te vergroten.

Frisian Leffert

Zo is de nieuwste highlight in het assortiment van Alblas een terreinwagen met kenteken, de Frisian Leffert FM40 met wegtoelating, die zeer geschikt is voor de kwekerij. Deze geheel nieuwe terreinwagen is elektrisch aangedreven en ideaal om van de ene kwekerij naar de andere te rijden. Dit is een uitkomst voor kwekers die stukken areaal hebben die je alleen kunt bereiken via de openbare weg. Hiermee speelt Alblas in op de aanhoudende vraag naar deze modellen. De Frisian Leffert heeft eigenschappen als een hoge vering, lichtmetalen velgen, een claxon, een snelheid van 45 km/h, een laadbak en verlichting.


Nieuw: terreinwagen met kenteken
Nieuw: terreinwagen met kenteken

Golfkarren

Ook voor golfkarren is de kweker bij Alblas Intern Transport aan het juiste adres. Het bedrijf levert al jaren golfwagens aan kwekerijen en andere branches, zoals campings en golfclubs, die behoefte hebben aan een manier om grote afstanden snel en gemakkelijk af te leggen. Alblas heeft een ruime voorraad jong gebruikte golfwagens in verschillende uitvoeringen, die snel inzetbaar zijn. Een populaire golfwagen is de Clubcar, die zich kenmerkt door bedrijfszekerheid, een korte draaicirkel en een lichtgewicht aluminium frame.


Ook voor golfkarren is de kweker bij Alblas Intern Transport aan het juiste adres
Ook voor golfkarren is de kweker bij Alblas Intern Transport aan het juiste adres

Elektrische trikes

Daarnaast levert Alblas elektrische trikes, die goed toepasbaar zijn op kwekerijen door hun lage eigen gewicht en de luchtbanden. Zo is er de nieuwe elektrische trike-statrekker, die een trekvermogen van maximaal 1200 à 1300 kg heeft. Ook is deze voorzien van een rugleuning en trekhaak. Deze trike, inclusief acculader, rijdt vlot weg en is toch sterk in de langzame stand. De verschillende modellen trikes zijn al nieuw verkrijgbaar vanaf € 3600,- exclusief btw.


Elektrische Trikes
Elektrische Trikes

Veegmachines

Verder heeft de leverancier een breed aanbod van veegmachines. Een voorbeeld daarvan is de nieuwe Buster 950 e PLUS. Deze machine is ook geschikt voor het vegen van gronddoek. Een aantal opvallende specs van de Buster zijn: grote wendbaarheid, TRS Twin Roller Systeem-veegtechniek, veegbreedte van 90 cm, veegcapaciteit van 3600 m²/uur, ingebouwd laadstation, onderhoudsvrije gelbatterij (circa drie werkuren), batterij van 12 V 75 Ah, gewicht 114 kg, twaalf maanden garantie en vijf jaar garantie op het frame.


Nieuwe Buster 950 e PLUS
Nieuwe Buster 950 e PLUS
Meer info is te vinden op www.alblasinterntransport.nl.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
ISU Summer Days van 11-15 augustus 2024 in Angers, Frankrijk
zondag 11 augustus 2024
t/m woensdag 14 augustus 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Innovatiedag Opheusden
woensdag 4 september 2024
Innovatiedag Horst a/d Maas
donderdag 5 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER