Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

NWST NeWSTories zoekt senior accountmanager

VACATURE
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
donderdag 23 maart 2023
89 sec


NWST zoekt een resultaatgerichte en inspirerende senior accountmanager. Na een inwerkperiode en het geleidelijk terugtreden van de huidige CEO zal deze accountmanager vanuit het directieteam leidinggeven aan alle commerciële activiteiten binnen de onderneming.


De kandidaat

De kandidaat die wij zoeken, is een gedreven en resultaatgerichte persoonlijkheid. Interesse en ervaring in de groene en de mediasector zijn een belangrijke pre, maar bovenal ben jij gemotiveerd om samen met ons een visie te ontwikkelen op de ontwikkeling van de uitgeverij en onze producten. Je start met een eigen klantenportefeuille, maar op termijn is het de bedoeling dat je doorgroeit naar de functie van commercieel manager. Van de kandidaat wordt verwacht dat hij of zij gelooft in de kracht van goede vakbladjournalistiek, waarbij de uitgeverij fungeert als een verbinder binnen de sector. Je hebt aantoonbaar ervaring en/of affiniteit met digitale ontwikkelingen in de mediasector. Je bent daarnaast resultaatgericht, communicatief vaardig en nieuwsgierig. Qua leeftijd denken we aan een kandidaat tussen de 30 en 45 jaar. De geschikte kandidaat woont bij voorkeur in de regio Nijmegen.


NWST

NWST NeWSTories is 35 jaar geleden opgericht door de huidige CEO en hoofdredacteur Hein van Iersel en is op dit moment de grootste professionele vakbladuitgeverij in de groene sector. De laatste jaren hebben wij een sterke groei doorgemaakt. Enerzijds door de kwaliteit van onze journalistiek, maar zeker ook door de manier waarop wij de samenwerking met onze commerciële partners vormgeven. Stelregel daarbij is steeds: eerst de relatie, dan de prestatie.


Onze stelregel daarbij is steeds: eerst de relatie, dan de prestatie

Zes platforms

NWST is op dit moment verantwoordelijk voor zes verschillende platforms voor de groene professional: Greenkeeper (sinds 1992), Fieldmanager (2005), Boomzorg (2008), Boom In Business (2008), Stad + Groen (2013) en vakblad De Hovenier (2018). Al onze titels zijn marktleider op het specifieke vakgebied.
Naast het uitgeven van deze platforms organiseren wij events, demodagen, masterclasses en verkiezingen, zoals Greenfluencer, Greenkeeper of the Year en Fieldmanager of the Year.


Regio Nijmegen

Bij NWST NeWSTories werken momenteel twaalf voltijds medewerkers en daarnaast een uitgebreide staf van freelancemedewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in het oude centrum van Nijmegen in een karakteristiek herenhuis.


Arbeidsvoorwaarden

NWST NeWSTories biedt een zeer uitdagende baan bij een ambitieuze, financieel gezonde organisatie met gemotiveerde medewerkers en een open bedrijfscultuur. Kortom: een functie waarin je het verschil kunt maken. De arbeidsvoorwaarden zijn boven de markt en afgestemd op de zwaarte van de functie en de omvang van de organisatie. Gezien het belang van de functie denken wij aan een kandidaat met minimaal een hbo- werk- en -denkniveau.


Meer informatie en solliciteren

Enthousiast? Verras ons met je cv en motivatiebrief (lieke@nwst.nl). Heb je nog vragen? Neem dan contact op met hoofdredacteur Hein van Iersel, 06-533 63 062 of hein@nwst.nl.Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
ISU Summer Days van 11-15 augustus 2024 in Angers, Frankrijk
zondag 11 augustus 2024
t/m woensdag 14 augustus 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Innovatiedag Opheusden
woensdag 4 september 2024
Innovatiedag Horst a/d Maas
donderdag 5 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER