Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Lankhaar Techniek zet de merken Walker, Hustler en Vidar centraal op Gras Innovatie Dag

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Ralf Pijnenburg, dinsdag 30 mei 2023
105 sec


Lankhaar Techniek vertegenwoordigt meer dan 30 merken in Nederland en presenteert verschillende zero-turn frontmaaiers op de Gras Innovatie Dag. De merken Walker, Hustler en Vidar voeren de boventoon in Zuilen.

Hustler Raptor XD42.
Hustler Raptor XD42.

Walker R21 zero-turn frontmaaier met mulchdek

De R21 is volgens Lankhaar Techniek de ideale machine voor een hovenier of een veeleisende particulier met een groot gazon. De machine heeft een krachtige Kohler motor en een opklapbaar maaidek. De R21 is de eerste maaier van Walker waarbij het maaidek met een v-snaar aangedreven wordt. Dit zorgt volgens Lankhaar Techniek voor kostenbesparing en minder geluid. De R21 wordt uitgevoerd met 3 jaar of 300 uur garantie op de gehele machine en motor.


De Walker R21.

Walker MD21D-GHS met opvangdek

De MD21d-GHS is een compacte professionele zero turn frontmaaier met vangsysteem. De machine is uitgevoerd met een 3 cilinder 21 pk Kubota OHV dieselmotor en heeft een V-snaarkoppeling voor de inschakeling van het maaidek. De bouw, het ontwerp en het design zijn volgens Lankhaar Techniek zo gemaakt dat de professional snel en makkelijk een perfect maairesultaat bereikt. De machine wordt standaard uitgevoerd met een opklapbaar maaidek en is zo gebouwd dat er eenvoudig onderhoud kan worden gepleegd. Het maaidek draagframe is flexibel en dus 'zwevend'. Het dek beweegt mee met de ondergrond waardoor er gelijkmatig gemaaid wordt.


Walker MD21D-GHS.

Hustler Raptor XD42 zero-turn maaier

Deze machine is zowel geschikt voor de particuliere gebruiker met een grote tuin als de hovenier. Wie graag vlot wil maaien in vergelijking met een machine met stuur en de keus heeft tussen mulchen en zij-uitworp is volgens Lankhaar Techniek bij de Raptor XD aan het juiste adres. Deze Hustler heeft lage onderhoudskosten en kan tegen een stootje, aldus Lankhaar Techniek. De Raptor42XD heeft volgens de onderneming een robuust gemonteerd frame en is eenvoudig te besturen.


Hustler X-one zero-turnmaaier

De X One mulch is een professionele machine met een krachtige motor en een zijlossend maaidek inclusief mulchkit. Het geconstrueerd frame is gelast en inwendig versterkt door middel van tussenschotten. De veiligheidsbeugel wordt standaard meegeleverd. Tevens staan bij de startpositie de stuurhendels altijd naar buiten. Hierdoor staat de machine automatisch op de parkeerrem. Bij ongelijk terrein of stoepranden is het aan te bevelen gebruik te maken van de optie torsievering. In combinatie met de standaard geleverde instelbare geveerde stoel met armleuningen, is het comfortabel maaien met de machine. Het stuursysteem is volgens Lankhaar Techniek gebruiksvriendelijk en vloeiend en de hoogte-instelling is met de voet te bedienen.


Hustler X-one.

Vidar accu zero-turn zitmaaier

De Vidar accu zero-turn zitmaaier kan autonoom, manueel en handmatig bediend worden. De Vidar is 100% elektrisch en uitgevoerd met 32000 w accu's. Met een accu lading kun je ongeveer drie uur maaien. Met het touchscreen kunnen de hoogtes van het deck, de rijssnelheid en messnelheid aangepast worden. De vidar is uitgevoerd met een real-time obstakel detectiesysteem. De Vidar is autonoom in te stellen met het RTK (Real-Time Kinematic) systeem. Wanneer het RTK-systeem wegvalt kan er volgens Lankhaar Techniek nog steeds autonoom gemaaid worden. De maaier zal een plan maken en dit op 1-3 cm nauwkeurig volgen.


Vidar accu zero-turn.
Evenement: Gras Innovatie Dag
Locatie: Sportpark Zuilen in Utrecht
Datum: donderdag 8 juni 2023
Toegang: GRATIS
Website: www.grasinnovatiedag.nl

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
ISU Summer Days van 11-15 augustus 2024 in Angers, Frankrijk
zondag 11 augustus 2024
t/m woensdag 14 augustus 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Innovatiedag Opheusden
woensdag 4 september 2024
Innovatiedag Horst a/d Maas
donderdag 5 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER