Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Dynamisch & Digitaal; een belangrijke schakel in uw succes

ARTIKEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
David Bömer, vrijdag 29 september 2023
101 sec


Voorwoord van voorzitter David Bömer, vakbeurs GrootGroenPlus

De 33e editie van vakbeurs GrootGroenPlus, die dit jaar georganiseerd wordt, ziet er compleet anders uit. Letterlijk, want waar we de afgelopen tien edities jaarlijks verwelkomd werden op de locatie van CLTV Zundert, verhuizen we dit jaar naar het Business Centre Treeport. Dit is hét bedrijventerrein gericht op de toekomstige boomteelt en aanverwante bedrijvigheid, gevestigd aan de belangrijke snelweg A16/E19, letterlijk op de grens van Nederland en België.

David Bömer
David Bömer

Een nieuwe locatie. Nieuwe deelnemers. Een nieuw sortiment. Nieuwe producten. Nieuwe diensten. Of u nu aanwezig bent als deelnemer of als bezoeker, u kunt veel nieuwe dingen verwachten en bent na deze editie weer helemaal up-to-date als het gaat om alle ontwikkelingen binnen de groene branche.

Maar we brengen u dit jaar niet alleen 'nieuw'. We kennen namelijk ook de waarde van 'vertrouwd'. De waarde van de deelnemers die we jaar na jaar mogen verwelkomen. Van het sortiment dat zichzelf door de afgelopen jaren bewezen heeft. Van de producten en diensten die inmiddels ijzersterk neergezet zijn. En natuurlijk bieden we ook dit jaar weer onze vertrouwde uitstraling en gastvrijheid.

Die combinatie van nieuw en vertrouwd is sterk en komt ook terug in het beursthema van dit jaar: 'Dynamisch & Digitaal'.
Deze twee termen zijn voor onze deelnemers onderdeel van de dagelijkse bedrijfsvoering. In de boomteeltsector zijn de afgelopen decennia grote stappen gezet op het gebied van digitalisering; de sector beweegt snel mee met nieuwe ontwikkelingen. Dit leidt tot meer gebruiksgemak en snelheid en daarmee tot meer mogelijkheden en omzet. Het heeft geleid tot een grote verschuiving in het aanbieden van producten én de wijze van inkopen ervan. De verbeterde mogelijkheden op administratief gebied hebben gezorgd voor een goede traceerbaarheid van het product in de logistieke keten. Denk daarbij ook zeker aan het plantenpaspoort; in geval van dreigende crisis kan dit zomaar de reddingsboei zijn om een sector te redden.


De digitalisering heeft ons de kans geboden om zóveel data te verzamelen, dat we bijna onmetelijk inzicht kunnen creëren. Het benutten van alle speelruimte is daarbij wel een valkuil. Grote datasets zijn handig, maar soms geldt 'minder is meer'. De samenwerking met deskundigen op dit gebied kan daarin een goede leidraad zijn.

En daar komen we ook weer in het vertrouwde terecht: juist als ontwikkelingen in rap tempo plaatsvinden, is het ook belangrijk een ijzersterk netwerk te hebben van experts en relaties op wie u kunt bouwen. Om oog te houden voor klanten en hun beleving centraal te stellen. Om ervoor te zorgen dat uw bedrijf echt waarde toevoegt voor uw klanten. Zodat u voor hen het vertrouwde adres bent en blijft, voor zowel vertrouwde als nieuwe ontwikkelingen.

Vakbeurs GrootGroenPlus is de plek om u daarbij te helpen. Hier vindt u alles over de nieuwste ontwikkelingen, maar er is ook alle ruimte om vertrouwde klassiekers beter te leren kennen én te bouwen aan waardevolle relaties. Vanaf de beursvloer tot ver over de grens.

Als voorzitter van de stichting GrootGroenPlus wens ik u allen namens mezelf en mijn collega's een goed GrootGroenPlus!


LEES OOK
GrootGroenPlus 2023
13-10-2022 | AGENDA
21 sec

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER