Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Laxsjon Plants verwerft import voor Engeland van Anti-Knabb boombeschermers

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Hanneke Tax, dinsdag 24 oktober 2023
59 sec


Beproefde bescherming tegen maaischade en knagen door wild

Vanaf oktober 2023 is Laxsjon Plants officieel dealer voor het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Frankrijk van Anti-Knabb boombeschermers. Deze veel gebruikte beschermingsbuis voor loof-, naald- en fruitbomen tegen knaag- en maaischade is volledig recyclebaar.

Adrie Jansen
Adrie Jansen

'Jaarlijks is er veel schade aan hoogwaardige loof-, naald- en fruitbomen door bijten en knagen door dieren,' vertelt Adrie Jansen van Laxsjon Plants. 'Ook maaischade is niet altijd te vermijden. Anti-Knabb is een betrouwbare manier om bomen daartegen te beschermen. Daarom zijn we trots dat we ons dealerschap van de Anti-Knabb boombeschermers hebben kunnen uitbreiden. Met name voor de Engelse markt biedt dit product mooie kansen.'

Anti-Knabb boombeschermer

Duurzaam

De boombuizen zijn gemakkelijk toe te passen en door de eenvoudige vorm en kleur verstoren ze het natuurlijke beeld van het landschap niet. Anti-Knabb boombeschermers worden geproduceerd in Duitsland, waarbij gebruik wordt gemaakt van zonne-energie. Het materiaal kan volledig gerecycled worden en daarom kunnen klanten de boombeschermers na gebruik retourneren aan Laxsjon Plants.


Permanente bescherming

Anti-Knabb is een in de lengte opengesneden kunststof buis van harde PVC met een diameter van 85 millimeter. De perforatie (gaten) zorgt voor voldoende lucht, licht en zon op de stam, waardoor er geen risico ontstaat op schade door schimmel, vocht of ingroei. Het materiaal is weerbestendig en gaat daarom jarenlang mee als permanente bescherming tegen wild- en maaischade.
Anti-Knabb is leverbaar in diverse lengtes tussen 60 en 180 centimeter en wordt geleverd in ecologisch verpakkingsmateriaal.


Jarenlang succes

Laxsjon Plants directeur Henk Huijsman wil nog wel wat kwijt over deze boombeschermers en het nieuwe dealerschap. 'Bij veel Nederlandse boomkwekers zijn vaak duizenden van deze boombeschermers in gebruik. En die worden daar jaar in, jaar uit hergebruikt zonder dat ze verslijten. Onder invloed van de zon verschieten ze van kleur, maar beschermen doen ze nog als de beste.'


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER