Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Twee nieuwe bestuursleden LTO Vakgroep Bomen, Vaste Planten en Zomerbloemen

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Hanneke Tax, maandag 13 november 2023
40 sec


Bob Leenders en Erik Stuurbrink willen jongeren betrekken bij toekomst boomkwekerij

De LTO Vakgroep heeft er twee nieuwe bestuursleden bij: Bob Leenders en Erik Stuurbrink. Op welke onderwerpen zij zich precies gaan richten, zal de praktijk uitwijzen. Beiden zijn in brede zin afkomstig uit de planten- en kwekerswereld en zijn actief in de advieswereld.


Bob Leenders (eigen foto)
Bob Leenders werkt als zelfstandige onder de naam Bob Leenders Consultancy, met onder andere grote tuincentra in Duitsland en Nederland als opdrachtgevers. Met zijn consumentgerichte ervaring ziet hij daarbij vooral een verbindende rol voor zich in de Vakgroep. Hij signaleert dat bedreigingen voor de sector ook omgevormd kunnen worden naar kansen, bijvoorbeeld als het gaat om de vraag naar meer biologisch gekweekte producten, veenvrije of veenarme producten, of duurzaamheid en biodiversiteit.

Erik Stuurbrink (eigen foto)
Erik Stuurbrink is bekend van zijn bestuurswerk voor Tree Centre Opheusden, waar hij in de belangenbehartiging werkt. Daarnaast adviseert hij onder de naam ES Expertise projecten in de groene sector en hij geeft regelmatig boomteeltlessen vanuit het Laanboomhuis. Volgens Stuurbrink spelen regionaal en landelijk vaak dezelfde vraagstukken, waardoor zijn beide besuursfuncties elkaar goed kunnen aanvullen.

Beide nieuwe bestuurders zien de jongere generatie als een belangrijke factor bij het benaderen van huidige en toekomstige ontwikkelingen in de sector.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER