Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Nieuw: Green Future Hub op Plantarium|Groen-Direkt - nu in het teken van Veenarm

NIEUWS
MARKT & ACTUEEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Hanneke Tax, dinsdag 9 januari 2024
72 sec


Ook Boom in Business is aanwezig met podcasts over het thema Veenarm in de Groene Keet

Nieuw op de beursvloer van PlantariumGroen-Direkt is de Green Future Hub. 'Dit is de plek waar we elke beurseditie aandacht besteden aan de toekomst en ontwikkelingen in de sector, zowel voor de kwekers als voor de handelsketen', vertelt beursmanager Marjolein Wieckardt.


Tijdens de komende voorjaarseditie staat de Green Future Hub in het teken van Veenarm / Low Peat. Sluiten de grenzen voor niet veenvrij geteelde producten? Heeft veenvrij impact op de productkwaliteit en -prijs? De Green Future Hub biedt ruimte om over deze vragen in gesprek te gaan met deskundigen, tijdens de Voorjaarseditie van PlantariumGroen-Direkt op 6 en 7 februari.

Green Future Hub op voorjaarseditie PlantariumGroen-Direkt, beide dagen van 12.30 tot 13.30 uur

Kennis delen

Marjolein Wieckardt: 'Met het thema Veenarm delen Anthos en Delphy hun kennis over de regelgeving, zowel nationaal als internationaal, en worden de mogelijkheden van het kweken in veenarme mengsels toegelicht. Uiteraard temidden van de producten van onze exposanten die al ervaring hebben opgedaan met Veenarm en veenvrij kweken.'
Bezoekers en exposanten kunnen beide beursdagen terecht op de Green Future Hub. Van 12:30 tot 13:30 uur gaan de specialisten met elkaar en met het publiek in gesprek in de inloop-vragensessies. Dit is het ideale moment voor kwekers, groothandel en retail om zich te laten voorlichten over de impact op de teelt en de handel van veenarm of veenvrij geteelde boomkwekerijproducten.


Een eerdere podcast op PlantariumGroen-Direkt, Hein van Iersel (l.) met Hans Cok

Groene uitgeverijen

De twee groene vakbladuitgeverijen, NWST, bekend van het vakblad Boom in Business, en Hortipoint zijn ook aanwezig op de Green Future Hub. In de Groene Keet van NWST worden podcasts rondom het thema Veenarm opgenomen. Hortipoint test de kennis van exposanten en bezoekers. Uiteraard gebruiken de redacties alle input om artikelen te schrijven die zowel online als in de vakbladen worden gepubliceerd.

PlantariumGroen-Direkt

De voorjaarseditie van PlantariumGroen-Direkt, 'the Green Retail Fair' vindt plaats op 6 en 7 februari 2024. Met meer dan 170 exposanten en de 5000 monsterlagen op de Groen-Direkt Voorjaarsbeurs, is de beurs voor veel inkopers, groenvoorzieners en hoveniers dé aftrap van het nieuwe tuinplantenseizoen.
De beurs is geopend van 7 tot 17 uur (op woensdag tot 16 uur). Kijk voor meer informatie en registratie op de website plantariumgroendirekt.nl.


LEES OOK

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER