Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Groenbeurs Brabant: geconcentreerde focus op planten en bomen

NIEUWS
MARKT & ACTUEEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Hanneke Tax, dinsdag 23 januari 2024
65 sec


'Genieten van regionale catering en laagdrempelige ambiance'

Al voor de zeventiende keer vond in Best de Groenbeurs Brabant plaats, op 17 en 18 januari. Met 38 standhouders die een breed scala aan tuin- en terrasplanten, hagen en bomen presenteerden, bood een indrukwekkend breed assortiment.


Kenmerkend voor Groenbeurs Brabant is de combinatie van een uitgebreid deelnemersveld, smaakvolle catering, een gemoedelijke sfeer en een laagdrempelige toegang. Bezoekers zijn een vakpubliek bestaande uit collega-boomkwekers, handelaren, hoveniers en andere groenprofessionals, dat zich kan laten informeren over de nieuwste trends en soorten en technische noviteiten .

Regionaal tintje voor een ontspannen setting

De catering op de Groenbeurs Brabant bleek meer dan alleen een bijzaak te zijn. De aanwezigheid van het Brabantse worstenbroodje en erwtensoep voegde een regionaal tintje toe aan het evenement en werd door bezoekers gewaardeerd. Het zorgde voor een gemoedelijke sfeer en laagdrempeligheid waarin bezoekers en standhouders in een ontspannen setting kennis konden uitwisselen en netwerken.


Paul en Carla Vergeer

Paul Vergeer

Meerdere deelnemers, waaronder Boomkwekerij en Entcultures Paul Vergeer, benadrukten de waarde van deze gemoedelijke beurs. Paul en Carla Vergeer staan al vanaf het begin op de Groenbeurs Brabant en waarderen de goede service voor bezoekers en het strategische tijdstip voor het seizoen. Een groot gedeelte van het assortiment is op stam waaronder Paniculata, Photinia, Catoneaster en Hakuro-Nishiki en daarnaast ook een breed halfstam- en heesterassortiment.


Hans van der Staak met zijn nieuwe knipper

Ergon

Hans van der Staak, bedrijfsleider van kwekerij Ergon, deelde zijn tevredenheid over de beursomgeving. Lokale kwekers en standhouders, waaronder DTM (Dutch Tree Machines), bezochten zijn stand, wat resulteerde in lokale samenwerkingen. Ergon's aanschaf van een nieuwe elektrische 'knipper' van DTM werd ook als primeur genoemd, in lijn met hun elektrisch beleid.


Ruud van den Berk

Ruud van den Berk van de gelijknamige kwekerij, een deelnemer vanaf het begin, benadrukte het succes van de beursopzet. Met 38 deelnemers nodigen alle standhouders hun klanten uit, waardoor er een geconcentreerde focus ontstaat op planten en bomen. Het eenvoudige, transparante deelnamemodel waarbij iedereen hetzelfde betaalt draagt bij aan een gestroomlijnde organisatie.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
ISU Summer Days van 11-15 augustus 2024 in Angers, Frankrijk
zondag 11 augustus 2024
t/m woensdag 14 augustus 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Innovatiedag Opheusden
woensdag 4 september 2024
Innovatiedag Horst a/d Maas
donderdag 5 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER