Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Ook buitendemonstraties tijdens Plantarium 2014

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
dinsdag 5 augustus 2014
47 sec


Tijdens Plantarium 2014 verzorgen de toeleveranciers ook demonstraties buiten. Ruim tien standhouders laten diverse ontwikkelingen zien op een nieuwe locatie.

De buitendemonstraties vinden plaats voor het Plantariumgebouw nabij de entree. Vanaf de parkeerplaats naar de hoofdingang is het demonstratieterrein voor de bezoekers al zichtbaar. Het terrein is echter alleen te bereiken vanaf de beursvloer. Op het buitenterrein hebben de toeleveranciers extra ruimte om hun machines werkend te demonstreren. Denk hierbij aan potmachines, onkruidbestrijding, snoeimachines en beregening. Maar ook accu aangedreven gereedschap en biologisch afbreekbare potten worden getoond.

Mantis demonstreert een nieuwe methode van onkruidbestrijding met behulp van heet water. Daarnaast zijn er de nieuwe modellen Mantis ULV apparatuur met Flex Kappen voor onkruidbestrijding zonder water. Voor het snoeien van stekken, vollegrondsplanten en containerplanten planten demonstreert Pack TTI drie verschillende machines. Haifa toont planten vanuit onderzoek met diverse Multicote formuleringen. Voets laat diverse boomkwekerijmachines zien, waaronder een veldspuit en transportmiddelen. Broere Beregening toont het innovatieve DWS systeem, een nieuwe manier van wateropslag, daarnaast zijn er diverse typen dripirrigatie te zien. Floor van Schaik demonstreert een breed sortiment rekken voor in de teelt en afzet van containerplanten. Agrocultuur komt met een innovatief windscherm, accu aangedreven gereedschap en de biologisch afbreekbare Plantypot. Wevab toont een compleet presentatieconcept. Teeltoptimalisatie met QMS Boomteelt is te zien bij DLV Plant.

Plantarium 2014 wordt gehouden van 27-30 augustus 2014 in het Plantariumgebouw op het International Trade Centre Boskoop-Hazerswoude.Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER