Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed


Grafilabel
Schieweg 15R (NOORD 4)
2627 AN Delft
Nederland

E: invoices@grafilabel.nl
W: www.grafilabel.nl/
OMSCHRIJVING
WIE ZIJN WIJ ?
Al ruim 30 jaar zijn wij specialist op het gebied van etiketteren en coderen. Wat ooit begon als eenmanszaak met etiketten als 'hoofd product', is uitgegroeid tot een bedrijf met een breed assortiment in de wereld van labeling. Klantgerichtheid en een goede service staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom helpen wij u graag en geheel vrijblijvend bij het vinden van een passend product voor uw toepassing.

In het bedrijfsleven kan persoonlijke aandacht soms als ouderwets worden gezien. Voor ons is het dé manier om een band op te bouwen met onze klanten om goed in te kunnen spelen op vraag en aanbod. Door het volgen van ontwikkelingen binnen de markt kunnen we inspelen op de behoeftes van onze klanten.

Of het nu gaat om een gepersonaliseerd etiket die op maat moet worden gemaakt, het juiste product vinden voor het aanbrengen van de labels op uw product(en) of misschien een printer om al uw labels mee te bedrukken ? Voor bijna alle soorten vragen hebben wij een oplossing.

Buiten de hele etiketten categorie is er nog zoveel meer te vinden binnen ons assortiment. Daarom zijn wij verheugd u te mogen ontvangen op onze website en vinden wij het leuk als u een kijkje neemt naar al onze producten en diensten.
MEDEWERKERS
Sacha De Jonge
account manager
015-2623864
06-28310590

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER