Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Groene transfers van februari

NIEUWS
MARKT & ACTUEEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Hanneke Tax, maandag 5 februari 2024
91 sec


Planten en bomen zijn niet het enige in de sector dat groeit. Ook carrières groeien en ontwikkelen zich. In deze rubriek een overzicht van de meest recente transfers. Start jij binnenkort ook met een nieuwe uitdaging? Meld je dan hier aan, dan nemen we je transfer mee.

Erik Stuurbrink, nieuwe voorzitter van LTO Vakgroep Bomen en vaste planten
Erik Stuurbrink, nieuwe voorzitter van LTO Vakgroep Bomen en vaste planten

Erik Stuurbrink is door het bestuur van LTO Nederland benoemd tot voorzitter van LTO Bomen, Vaste planten en Zomerbloemen. De voormalige eigenaar van de Batterijen in Ochten, is tevens actief voor Tree Centre Opheusden en adviseert boomkwekers via ES Expertise. Stuurbrink volgt Aad Vollebregt op als voorzitter.
 
Lex Zandbergen neemt na zes jaar afscheid van Kraakman. Zandbergen wordt opgevolgd door de huidige CFO, Wouter Harlaar. De dagelijkse leiding komt daarmee in handen van Wouter Harlaar (CEO) samen met Sjors van Deursen (commercieel directeur), Ton Fabrie (operationeel directeur) en Martijn Stam (financieel directeur).
 
Boomoloog Jan P. Mauritz is per januari 2024 benoemd als Bestuurder van De Stichting Bomenridders Hardenberg.
 
Bij Frisian Motors zijn er begin dit jaar voldoende Groene Transfers geweest. Zo heeft de Friese elektrische voertuigspecialist maar liefst drie nieuwe teamleden toegevoegd aan het werknemersbestand. Willem Jan Bolhuis als bedrijfsleider, Thessa Blaauwbroek voor de marketing en Sipke Bijzitter in het magazijn.
 
Brenda Sleeuwenhoek versterkt sinds begin januari het marketingteam van Kolster in Boskoop. Zij gaat zich richten op corporate marketing en het uitbouwen van het merk Magical Garden Plants.
 
Peter Koop, werkzaam bij De Enk is begonnen als lid van de raad van toezicht bij TRI groei in groen.
 
Frank van Helvert was af-en-aan een vaste waarde gedurende meer dan 30 jaar bij Huverba, waarvan de laatste tien jaar als directeur/compagnon. Hij begint nu aan een klus als boswachter.
 
Dirk Duijzer is per 1 januari 2024 de nieuwe voorzitter van Naktuinbouw voor de periode tot 1 januari 2029. Hij volgt Agnes van Ardenne op, die om gezondheidsredenen aftrad.
 
Leon van Rijthoven werkte de laatste jaren als zelfstandige en begint nu als omgevingsmanager Sterkselsche Aa bij Waterschap de Dommel.
 
Brecht Descheemaeker begint als head Groundsman bij KV Kortrijk.
 
Dennis Raamsteeboers start per 1 maart bij Buha bv in Doetinchem als Beleidsmedewerker/ Beheerder Bomen, Natuur en Landschap. Dit na 8 jaar werkzaam te zijn geweest bij Tree-O-Logic als Boomtechnisch adviseur.
 
We willen het toch nog vermelden: Al een paar maanden is Gerrit van Engelenburg werkzaam als operationeel directeur bij Vic Lanscapes, hij stapte per 1 oktober over van Copijn.
 
Gert-Jan Toonen is 2024 goed begonnen met zijn aanstelling als directeur van Nationale Bomenbank, waar hij al bedrijfsleider al werkzaam was.
 
Wim Walravens is aan de slag gegaan als Manager Openbaar Beheer bij de gemeente Gemert Bakel. Hiervoor was hij werkzaam bij Senzer.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
ISU Summer Days van 11-15 augustus 2024 in Angers, Frankrijk
zondag 11 augustus 2024
t/m woensdag 14 augustus 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Innovatiedag Opheusden
woensdag 4 september 2024
Innovatiedag Horst a/d Maas
donderdag 5 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER